Samhandelsaftale sparer dyre arbejdstimer

Samhandelsaftale sparer dyre arbejdstimer

 

Fynske Medier har det seneste års tid fået lavet deres fritlægninger via en netbaseret serviceudbyder. De valgte at indgå en aftale om grafisk outsourcing, fordi fritlægninger lagde beslag på alt for meget tid i deres grafiske afdeling. Denne sommer valgte de, at skifte til en ny udbyder via en attraktiv samhandelsaftale gennem Pressens Fællesindkøb.
 

Fritlægninger til tiden og af høj kvalitet

”Det er en meget specialiseret, teknisk vanskelig og tidskrævende disciplin, og det var ikke uden en vis skepsis, at vi kastede os ud i at outsource vores fritlægninger,” fortæller produktionschef Bjarne Dalholm Nielsen. ”Derfor testede vi omhyggeligt både kvaliteten af fritlægningerne og selvfølgelig også, om leverandøren kom tilbage til den aftalte tid, hvilket er et absolut krav i avisproduktion.”
 

Tilfredshed med outsourcring konceptet og den nye leverandør 

Bjarne Dalholm Nielsen tilføjer: ”Outsourcing konceptet viste sig særdeles holdbart. Pressens Fællesindkøb kom med en attraktiv samhandelsaftale med en anden leverandør, men vi bed dog ikke på i første omgang. Men da prisen var indiskutabelt bedre, og vi efterfølgende kunne teste systemet til alles tilfredshed, var der ikke noget at betænke sig på.”
 

Gennemskuelig prisstruktur og intet minimumsforbrug 

Fynske Medier har på den måde sparet mange dyre arbejdstimer, og de oplever, at prisstrukturen er meget gennemskuelig. ”Prisen er kun afhængig af, hvor hurtigt du skal have dine billeder retur. Størrelsen eller kompleksiteten spiller ingen rolle. Og så er der ingen fast afgift og intet minimumsforbrug. Hvis vi en måned ikke har nogle fritlægninger, ja så har vi ingen udgifter”, slutter Bjarne Dalholm Nielsen.

Læs mere om samhandelsaftaler her

 

Årligt arkiv