Ny organisering

Ny organisering inden for avispapir, gør det fortsat nemt for vores medlemmer

Pressens Fællesindkøb har lavet en ny organisering inden for arbejdsområdet avispapir i forbindelse med, at Erling Petersen er gået på pension og Anni Saabye er gået på efterløn efter 35 års ansættelse.

Hos Pressens Fællesindkøb lægger vi vægt på, at vores medlemmer nemt og hurtigt kan indhente den information og hjælp hos os, som de har brug for. Denne grundholdning afspejles bl.a. i vores organisationsopbygning og nylige omstrukturering.

Ny fordeling af arbejdsopgaverne inden for avispapir
Erling Petersen og Anni Saabye arbejdede begge med opgaver relateret til avispapir, men den nye struktur betyder, at arbejdsopgaverne er nu fordelt mellem Søren Winsløw, Michael Petersen og Bettina Dahl.

Tekniske spørgsmål og reklamationer
Søren er den nye chef i den tekniske afdeling og overtager alle opgaver som vedrører tekniske spørgsmål. Hvis I har teknikspørgsmål eller reklamationer, kan I kontakte Søren på 33 97 42 29 eller sw@ddpff.dk

Avispapir, transport og logistik
Michael er ansvarlig for indkøb af avispapir, transport og logistik. Hvis I har brug for specielle rullebredder, eller skifter fra en gramvægt til en anden, så kan l kontakte Michael på 33 97 42 13 eller mp@ddpff.dk

Fakturering, salg og medlemskontakt
Bettina sørger for fakturering og salg af avispapir samt kontakten til vores medlemmer. Hvis I har spørgsmål til fakturaer, overførsler eller lignende, kan I kontakte Bettina på 33 97 42 27 eller bd@ddpff.dk

Fortsat godt samarbejde
Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med vores medlemmer, og vi ønsker Anni og Erling held og lykke med den nye frihed og siger mange tak for deres store indsats for Pressens Fællesindkøb.

Mange andre muligheder for at få støtte, råd og vejledning
Vi er til for vores medlemmer. I kan altid ringe direkte til en af vores salgsfolk, rådgivere eller eksperter, og via vores online vidensbaser finder I let svaret på de væsentligste spørgsmål, fx vedrørende teknik og standarder. Desuden tilbyder vi en række muligheder for dialog og netværksdannelse, der medvirker til at fremme samarbejdet og udviklingen i branchen.

Årligt arkiv