Ny kassette til papirprøver

Ny kassette til papirprøver skal understøtte kunderådgivning 

Pressens Fællesindkøb har udarbejdet en ny kassette til prøvekollektionen. Den indeholder trykte og utrykte avispapirprøver i de g-vægte, som vi tilbyder i vores trykkerier.

Det er tanken, at det skal give vores medlemmer et godt redskab. Det skal nemlig være nemt for dem at rådgive kunderne og hjælpe dem med at finde den rigtige type papir til opgaven – fra 42,5 gram til 80 gram.

Kollektionskassetten kan bestilles i salgsafdelingen hos Bettina Dahl på 33 97 42 27, men præsenteres også på vores kommende papirseminar

 

Kontakt os for input og sparring

Sænk dine driftsomkostninger og hæv kvaliteten
Vi er altid parate med support og rådgivning i salgsafdelingen, hvor vi ser det som en af vores fornemste opgaver at være med til at sænke dine driftsomkostninger og hæve kvaliteten. Det gør vi ved at initiere research og innovation, der baner vejen for at aviserne kan produceres hurtigere, bedre og med færre omkostninger.
 

Lette indkøbsafdelingens opgaver

Vi gør det muligt at samle indkøb ét sted og følger desuden produkt- og prisudviklingen nøje, så vi altid kan bidrage med den sidste nye viden om markedet og de enkelte produkter

Årligt arkiv