Grafisk outsourcing - Ny samhandelsaftale!

Af de mange grafiske arbejdsopgaver er fritlægning en af de vanskeligste og mest tidskrævende. Vi kan nu tilbyde outsourcing af netop denne opgave, når du har brug for det og til en særdeles konkurrencedygtig pris.

I samarbejde med image2work kan vi tilbyde outsourcing af en af de vanskeligste og mest tidskrævende grafiske arbejdsopgaver, nemlig fritlægning. Hvad enten det er masker til brug for sammenkopiering eller deciderede fritlægninger, du har brug for, så kan de laves via image2work’s webbaserede system. Du uploader de billeder, der skal fritlægges, beslutter dig for hvornår, du vil have dem tilbage, og afhenter dem til aftalt tid på ftp-serveren. Undervejs kan du følge status på dem via webbrowseren.

Selve fritlægningsarbejdet udføres i fjernøsten hos et grafisk hus, der har åbent døgnet rundt, året rundt. Serveren står i København, og din kontaktperson er dansk, så du vil ikke opleve det udenlandske islæt på anden måde end at kvaliteten er høj, leveringstiden som aftalt og prisen lav.

Vi har ved etablering af aftalen sikret os, at arbejdet udføres under betryggende forhold for medarbejderne.

Læs mere om samhandelsaftalen (inkl. priser) ved at logge ind på vores web site og kig under samhandelsaftaler (klik her), eller kontakt Christian Andrees fra image2work direkte på telefon 2172 7944.

Årligt arkiv