Friskpresset December 2013

Lederen

Læs mere her

World Publishing Expo 2013 (Berlin)

Årets World Publishing Expo (tidligere Ifra Expo) foregår i år i Berlin den 7-9 oktober. Med mere end 300 udstillere og 8.000 forventede gæster lever udstillingen op til til sit renommé som verdens største udstilling for medieindustrien.

Læs mere her

FRISKPRESSET juni 2013

Lederen

Læs mere her

Ny PDF QuickGuide

Med QuickGuiden kan annoncen gøres leveringsklar på nul-komma-fem

Læs mere her

God dialog om logistikken - også over Sundet

Trods de store udfordringer og et øget pres på ressourcerne i Pressens Fællesindkøb oplever trykkerichef Jan Ruff forbedrede vilkår - bl.a. i forbindelse med specialleverancer.

Læs mere her

Tæt samarbejde med papirleverandørerne

Logistikomlægningen har blandt andet betydet ny papirleverandør for mange trykkerier. I tæt samarbejde med leverandørerne er overgangen monitoreret og er senest fulgt op af et fabriksbesøg på papirfabrikken Skogn i Trondheim.

Læs mere her

LEAN – Samarbejde og udvikling

I trange tider kan det være svært at få tid og overblik til at iværksætte forandringsprocesser, men gennem fælles initiativ og netværkssamarbejde er det lykkedes tre trykkerier at komme i gang med LEAN.

Læs mere her

Referat fra Printing Summit 2013

Troen på det trykte medie ikke bare er stor, men også velfunderet.

Læs mere her

Generalforsamling 21. marts 2013, Pressens Fællesindkøb, Formandens beretning

Hermed formandens tale til generalforsamlingen torsdag den 21. marts. ”Der er udsigt til lavere avispapirpriser, mere effektiv logistik og en mulig udlodning i 2013.”

Læs mere her

FRISKPRESSET marts 2013

Så kom vi godt ind i det nye år, og foråret er lige om hjørnet. Avispapirforhandlingerne kom på plads, og der var prisfald i markedet. Foreningen har sat listepriserne ned med ca. 10 øre pr. kilo, og der forventes hertil en større bonus på papiret.

Læs mere her

Bevar træ, skov og papir til de kommende generationer!

Via initiativer fra Pressens Fællesindkøb kan du medvirke til at støtte FSC®-CO28215 initiativet. Netop nu er vi ved at søsætte en stor annoncekampagne, som giver mulighed for at markere din virksomheds grønne profil.

Læs mere her

Nu kører det for 40 gr.

At indkøre 40 gram papir er som at køre i fuld fart på en smal cykelsti, mener Koncernlogistikdirektør Hans Peter Nissen fra JP/Politikens Hus. Så længe du kan holde farten, retningen og balancen går det strålende.

Læs mere her

Status på reklameafgiften og EU blomsten

Reklameafgiften har spøgt længe, og spørgsmålene er strømmet ind fra specielt trykkerierne, hvis kunder kan blive ramt af afgiften. Så selv man langt fra er færdig med at formulere de endelige retningslinjer, afholdt Danske Medier, DMA og Pressens Fællesi

Læs mere her

Markant fremgang i standardiseringsniveauet

For andet år i træk har standardiseringsgruppen under Pressens Fællesindkøb udgivet sin årsrapport, der tager temperaturen på standardiseringen i bl.a. den trykte avis. Fra 2011 til 2012 er der bl.a. sket en bemærkelsesværdig udvikling inden for PDF-annon

Læs mere her

Kom med input til standardiseringsgruppens arbejdsopgaver!

Som formand for standardiseringsgruppen lægger Søren Frederiksen, projektchef i JP/Politikens Hus, vægt på en tæt dialog med medlemmerne. Han vil foretrække, at man ikke opfatter gruppen som en kompetent ping-pong spiller.

Læs mere her

Styrket samarbejde med Berendsen

Vi har udvidet vores samarbejde med Berendsen, og kan nu tilbyde en fordelagtig aftale på i alt 4 produktområder: måtteservice, hygiejneservice, beklædningsservice og miljøservice.

Læs mere her

Har du tjekket om I har optimale betingelser på jeres indkøb af emballage?

Pressens Fællesindkøb har en samhandelsaftale med Hildebrandt-Emballage, som sikrer dig en rigtig god rabat og fordelagtige betalingsbetingelser. Brug os som din forlængede (indkøbs)arm.

Læs mere her

Gode tilbud på kurser gennem ATEA KompetenceCenteret

Vi har lavet en rigtig god aftale med Atea KompetenceCentret, som giver både dig og din HR afdeling store fordele. Aftalen giver nemlig alle medlemmer adgang til et bredt udvalg af kurser og uddannelser til en meget fordelagtig pris.

Læs mere her

Ny indkøbsportal fra Langhoff med stærke priser

NETWAVE hedder den nye indkøbsportal, som Langhoff Promotion A/S lancerer i maj. Her lanceres et nyt koncept, hvor der over en fastlagt periode på fx 14 dage sættes fokus på ca. 10 promotionartikler, som udbydes til stærke priser.

Læs mere her

Er din kollega tilmeldt vores nyhedsbrev? Find en ny tilmelding og vind 2 flasker vin.

Find en kollega, som du kan glæde med relevant information om branchen, og tilmeld ham/hende til vores udsendelsesliste. Så deltager du i lodtrækningen om 2 flasker god vin.

Læs mere her

Printing Summit 2013

Læs mere her

Reklameafgift og miljømærkning

Hvad kommer reklameafgiften til at betyde for avistrykkeriet?

Læs mere her

Årligt arkiv