Printing Summit 2011

Deltag i IFRA's Printing Summit i Mainz

Læs mere her

Nyt returplade system

I november præsenterede vi på et arrangement i foreningen et forslag til et nyt returplade system, som Pressens Fællesindkøb skal håndtere.

Læs mere her

Vellykket arrangement og nyt returplade system

FRISKPRESSET er på gaden med en juleudgave, men du kan også læse om nyt retursystem for CTP-plader, de vigtigste pointer fra IFRA Expo, seneste nyt om FSC-mærkningen og krav til uddannelseslog.

Læs mere her

27 ud af 35 dagblade er nu FSC-mærkede

Den 1-11-2010 bar 27 dagblade FSC-mærket. Denne store opbakning til bæredygtigt papir er helt unik og ses ingen andre steder i verden. Vi arbejder nu på en kampagne til at styrke branchens miljøprofil og søger gode ideer fra vores medlemmer.

Læs mere her

Få styr på uddannelsesloggen

I september måned var vores FSC-certifikat under den årlige revision. Langt det meste var i orden, men det blev påpeget, at der skal være styr på uddannelsesloggen på alle trykkerier.

Læs mere her

Gode medlemspriser på HP og Lenovo produkter

Vi har lige indgået en ny samhandelsaftale med ED-data, som er leverandør af IT-løsninger. Det betyder, at foreningens medlemmer kan få specialpriser på HP og udvalgte Lenovo produkter.

Læs mere her

Øget efterspørgsel på pakkeriprodukter

Der er sket en stigende efterspørgsel på pakkeriprodukter, og Pressens Fællesindkøb indgår derfor snart en samhandelsaftale med den velkendte leverandør Norfolier.

Læs mere her

Retur aluminium og highlihgts fra IFRA-EXPO

Få mest mulig for dine returplader og hør om highlights fra den seneste IFRA-EXPO

Læs mere her

Optimeret folieforbrug giver besparelse

Vi har lige indgået en samhandelsaftale med Hildebrandt-emballage. Ud over alt til pakkeriet tilbyder de at hjælpe vores medlemmer med at optimere folieforbruget. Der er nemlig penge at spare.

Læs mere her

Få mest muligt ud af IFRA Expo

Årets IFRA Expo foregår den 4.-6.10.2010 i Hamborg. Det betyder formentlig, at et større kontingent danskere finder ned til messen. De tre dage vil byde på en overflod af innovative ideer og løsninger.

Læs mere her

Øget salg af finpapir trods stigende papirpriser

Papirfabrikkerne er begyndt at skrue ned for kapaciteten og udbuddet. Det betyder længere leveringstider og stigende priser, men trods dette er vores salg af finpapir i ruller på det seneste gået op i forhold til sidste år.

Læs mere her

Vigtig info til dit 2011 budget

Så er en ny udgave af FRISKPRESSET på banen. Du kan bl.a. få vigtigt input til dit budget for 2011, læse om vellykket FSC-mærkning hos dagbladene og få tips om de vigtigste indlæg på IFRA Expo.

Læs mere her

Foreningen sætter høj standard for miljø

Alle betalte danske dagblade, der trykkes på 42,5 g papir, trykkes i dag på FSC-papir. Det skyldes de aftaler, som Pressens Fællesindkøb har indgået med de nordiske leverandører.

Læs mere her

Nye cykeltrailere og cykeltasker til avisbude

Inden længe får Pressens Fællesindkøb en ny samhandelspartner, Laustsen Promotion, som sælger cykeltrailere og cykeltasker. Der er store fordele ved at benytte foreningen som leverandør af produkter.

Læs mere her

Leveringssituation for 52 g ISO 80

Læs mere her

Avispapiret bliver FSC-mærket

Alle danske dagblade trykkes i dag på papir fra bæredygtig nordisk skovproduktion. Et større antal af dagbladene vælger pr. 1. august at understøtte denne kendsgerning, ved at anvende Pressens Fællesindkøbs FSC-mærkning.

Læs mere her

MediaTrade seminar

Få fuldt udbytte af din digitale annoncebooking og fakturering. Kom til seminar om MediaTrade (online ordre- og faktureringssystem). Hør om fordelene og udfordringerne set fra et dagblads synsvinkel.

Læs mere her

FSC-mærkning af alle danske dagblade?

Vores pilotprojekt med FSC-mærkning af tre danske dagblade (Kristeligt Dagblad, Politiken og Information) er afsluttet, og vi har nu udbudt ordningen til alle dagbladene i Pressens Fællesindkøb.

Læs mere her

Opfyld nye krav fra Statens Luftfartsvæsen

I tæt samarbejde med Bladkompagniet og medlemmerne har Pressens Fællesindkøb nu fundet frem til nogle gode løsninger for emballering af vores medlemmers aviser og blade. De lever op til nye krav fra Statens Luftfartsvæsen og kan bestilles hos os.

Læs mere her

Fortsat gode medlemspriser på finpapir

Papirfabrikkerne har igennem lang tid været udsat for øgede omkostninger til råvarer og energi. Prisen for cellulose er steget, og der er ingen tegn på, at det vil stoppe. Men vi kan fortsat tilbyde medlemmerne finpapir til fornuftige priser.

Læs mere her

Øget efterspørgsel presser papirpriserne op

Recessionen er så småt ved at slippe grebet i vores økonomi, forbrugertilliden vender tilbage og med den købelysten. Med øget efterspørgsel i markedet bliver priserne presset opad. Dette gælder også på papirmarkedet.

Læs mere her

IFRA EXPO 2010

Årets begivenhed for dagblads og medieindustrien lægger til kaj i Hamborg med lasten fuld af innovative ideer og løsninger.

Læs mere her

Referat fra WAN-IFRA Printing Summit

Læs om de mange ideer der blev præsenteret på WAN-IFRA Printing Summit og som skal hjælpe trykkerierne ud af krisen

Læs mere her

Fem plusser til det trykte medie

WAN-IFRA har for nyligt afholdt et seminar om, hvor alle pengene i vores branche er blevet af.

Læs mere her

Aktivitetsplan 2010

Recessionen og strukturomlægninger tog en bid ud af papirforbruget i 2009. Til gengæld går vi ind i 2010 med faldende priser på papiret.

Læs mere her

Nye fordelagtige medlemspriser på digital printing

Tendensen indenfor visuel kommunikation er i konstant udvikling, og Pressens Fællesindkøbs medlemmer bruger i stigende grad digitale printmedier. Derfor har vi for nyligt udvidet vores samhandelsaftaler.

Læs mere her

Vidensdeling og erfaringsudveksling

Pressens Fællesindkøb er i fuld gang med en rundtur hos medlemmerne. Det er en god anledning til at få sat ansigt på hinanden og fortælle om vores produktpalette, medlemsydelser samt høre om medlemmernes ønsker og udfordringer.

Læs mere her

Elektroniske følgesedler

Det er slut med, at følgesedler på papir bliver krøllede eller helt forsvinder. Nu kan du få dem leveret automatisk – og direkte i en mappe på din computer.

Læs mere her

Statens Luftfartsvæsens stiller nye krav

Pressens Fællesindkøb ønsker at hjælpe foreningens medlemmer med, at leve op til Statens Luftfartsvæsens nye sikkerhedskrav for aviser og magasiner.

Læs mere her

Bedre kredittid og enklere arbejdsgange

De fleste produkter, som Pressens Fællesindkøb sælger, går over vores lagre. Andre køres direkte fra vores underleverandører. De varer, er organiseret i en stribe samhandelsaftaler.

Læs mere her

Årligt arkiv