Samhandelsaftaler

Fordelagtige samhandelsaftaler med førende papirleverandører

Vi har rigtig gode samhandelsaftaler for al slags papirkvaliteter, som derfor kan købes med store besparelser gennem Indkøbsforeningen:

  • Papir i ruller køber vi fx. direkte i store partier hos StoraEnso, UPM Kymmene, Drewsen Spezialpapiere, SCA og Norske Skog.

De andre produkter skal bestilles direkte hos de forskellige leverandører. Her er nogle af de leverandører, som giver gode priser til vores medlemmer:

  • Produkter til Office /kontor og pakkeri kan købes direkte hos Remmer A/S. Som medlem kan din virksomhed oprettes i Remmer's system, og I kan dermed bestille varer direkte på nettet til vores aftalte specialpriser.
  • Medlemsvirksomhedernes fotografer kan købe deres fotoudstyr til specialpriser direkte hos Goecker.
  • IT-udstyr samt al hardware leveres ifølge specialaftale med ED-Data.
  • Konvolutter kan købes direkte hos producenten, Bong Bjørnbak og Konvolut Danmark, hvor medlemmerne kan bestille trykte og utrykte konvolutter.

 

Pressens Fællesindkøb arbejder for at fremme din virksomheds udvikling og forretning. Det gør vi bl.a. ved at sikre dig de bedst mulige priser og leveringsvilkår. Ved at bruge medlemmernes samlede forhandlingskraft optimalt opnår vi de bedste samhandelsaftaler på såvel avispapir som på mange andre papirkvaliteter.

Vil du vide mere så kontakt Bettina Dahl i Salgsafdelingen på bd@ddpff.dk